Tatilin tadını çıkarmama nedenleri

Hasan

New member
Ailemle tatile gidiyorum diyecek durumdayım. Bu açıklamayı yapıyorum çünkü kocam ve çocuklarımla birlikte bir yere gitmek her zaman bir “tatil” olarak değerlendirilemez. “TATİL”in anlamı “geçici dinlenme”dir ve yazı çok küçük çocuklarla geçiren hepimiz, onlarla evden uzakta geçirdiğimiz günlerin tam olarak “dinlenme” sayılamayacağını çok iyi biliyoruz. Küçük bir yaratığı kaybolmasın, boğulmasın, güneş çarpmasın, havuza düşmesin, dalgaya kapılmasın diye kovalayarak vakit geçirdiğiniz günlerdir. etrafa fırlatıldı ve sayısız şey, ve Ne kadar kötü zamanlar geçiriyorum! Artık işe geri dönmek istiyorum!

Belki de bunlara “geri döndüğünüzde bu kadar stresten kurtulmak için başka bir tatile çıkmanızı gerektiren tatiller” denilebilir.

Hala dürüst olmak ve bunu itiraf etmek istiyorum Stresli olmak için nedenler bulma konusunda uzmanım. Endişelenmek, dinlenmenin tadını tam olarak çıkaramamak konusunda eşsiz bir yeteneğim var…

Mesela ben sahili SEVİYORUM ama onu öğleden sonra 6'dan itibaren seviyorum. Önceleri bana rahatsız geliyor. Aşırı sıcak günlerde, kumun soğuması, denizin daha sıcak olması ve temel bir şey için o saatin bitmesini bekleyerek vakit geçiriyorum: güneş kremi sürmeme gerek kalmaması… Sıkıcı ve varsa pahalı bir aktivite. .

Bunu kabul etmeme rağmen Yağmur yağarsa daha kötü. Bir noktada bu hepimizin başına geldi: Pinamar'da o küçük haftayı geçirdin, sevgilim, borç oldukça serin ve ayrılmadan önce havanın nasıl olacağını kontrol etmeyi düşünüyorsunuz: HER HAFTA YAĞMUR. Çünkü bir günün kendine has bir çekiciliği vardır. Yaz fırtınaları ve sahildeki gökkuşakları doğanın paha biçilemez olaylarıdır. Ancak dördüncü gün yağmur yağdı ve siz zaten var olan tüm masa oyunlarını oynamıştınız, atari salonuna gittiniz ve hatta Asla içinden çıkamayacağınız oyuncak bebek yakalama oyunu tarafından dolandırılmanıza izin veriyorsunuzişler yoğunlaşıyor.

Tatilde olabilecek bu olaylardan dolayı, “büyük Arjantin gazetesi” için yazıyor olma gerçeğinden faydalanmak ve bazı önerilerde bulunmak istiyorum…

-Yağmur durumunda iade hizmeti Çok mu?

-Sakin suya girmek istediğinizde cüzdanınızı, anahtarlarınızı, cep telefonunuzu ve beyninizi kemiren her şeyi saklayabileceğiniz, sahilde asma kilitli dolap senin her şeyini sıktıklarını düşünüyorlar.

-Soyunma sorunu çözüldü, denizde nasıl canlı sular var? Taşakların nasıl kaşınıyor oğlum? Lütfen doğa, bu soruyu benim için çöz ve denizin tadını çıkarmama izin ver!

-Cankurtaranlara ek olarak (genellikle güçlü olan, içki arkadaşı ve kaçmayı seven kurtarma aptalları olan) sahilde daha fazla hizmet olmalıdır:

-Sizi bir yere yerleştirebilecek insanlar: birçok yetişkin Şemsiye taşıma veya yerleştirme konusunda eğitimli değiliz. Şezlongları taşımak da ağır ama oturacak bir yerim olsun istiyorum, yardım edin!

Gutmann: “Çocuklarım büyüdü ve onları her yerde kovalamak zorunda kalmayacağım. Hala bazı sorunların çıkacağını biliyorum.”

-Şemsiye ve şezlong sorunu çözülürse: Ayaklarını ıslatırım ya da parmak arası terliklerine ulaşırım Denize girdiğinizde ve birinin size yolunuzu bulmanıza yardım ettiği yere geri dönmek istediğinizde.

-Gıda konusu: Buzdolabı bir proje olarak iyi, ancak yiyecek ve içecekleri taşımak ve bunları buzdolabında saklamayı başarmak hepimizin sahip olmadığı bir hediye. Ve kendimizi beslemek istemediğimiz için “lezzetli pirulineeeee” Maaşımızı plaj pansiyonunda bile harcamak istemiyoruz, plaj yemek hizmetine ihtiyacımız var. Biri düşünsün, her şeye karışamam, deli…

-Doğum günü Ocak ayında olan bizler için bir konu daha… Doğum günlerimizde nasıl mutlu olabiliriz? Şu hizmeti de düşünmeliyiz: Kutlamamızın sorumluluğunu üstlenecek Oğlak burcundaki doğum günü arkadaşlarından oluşan bir kadro: Mumları söndürdüğümüzde figüranlık yap, bize küçük bir hediye getir… Bilmiyorum, çöpe atıyorum.

-Çok önemli bir konu: tuvalete gitmek. İşememiz gereken bir deniz olduğunu biliyorum ve durumu o kadar da kötü görmüyorum. Daha da kötüsü bazı kaplıcalardaki havuzlar ve bazı şüphelenmeyen kişiler klimalı olduklarına inanabilirve hayır… kızgınlar! Demek istediğim, deniz kenarında daha fazla banyoya ihtiyacımız olduğu.

Tatile gidiyoruz. Çocuklarım büyüdü ve onları her yerde kovalamak zorunda kalmayacağım. Belki bir sorun çıkacağını, bir şeyden şikayet edeceklerini, termiğin bazen kapanmaması için bir sürü “ommmm” yapmak zorunda kalacağımı biliyorum… Bu noktada oldukça eğitimliyim.

Bence birçok insanın yaşadığı en büyük sorun her zaman mutlu olmayı isteme çılgınlığı. Her zaman iyi bir ruh halindeymiş gibi davranın… Bütün gün kumsalda saatin öğleden sonra 6 olmasını istemek gibi… Mümkün değil… 12:30 civarında beklemeniz gerekiyor ve güneş çok güçlü, çok sıcak veya soğuk hissediyorsunuz, oturacak yeriniz yok veya istediğinizden daha uzun süre beklemek zorunda kalıyorsunuz. bazen leziz, bazen güzel, öyle; ya da istediğin kişinin yazmaması, denizin şüpheli olması, kıçına kum girmesi ve daha binlerce şeyin yaşanacağı.

Bu noktada belki de bu kadar şikayet etmeyi bırakıp yazın böyle bir şey olduğunu anlamalı ve bundan keyif almayı öğrenmeliyim.