bencede
New member
WhatsApp, sevdiklerinizle sohbet etmek ve bağlantı kurmak için en çok kullanılan web tabanlı medya platformu olarak kendini kanıtladı. Sohbet etme, medya ve belge paylaşma sürecini kolaylaştırmış olsa da bazen bazı önemli WhatsApp sohbetlerini yanlışlıkla silmeyi ve sonrasında pişmanlık duymayı başarabiliyoruz. Siz de bir WhatsApp sohbetindeki bazı önemli mesajları sildiyseniz ve onu nasıl geri alacağınızı merak ediyorsanız, burası sizin için doğru yer. Silinen WhatsApp sohbetleri yalnızca birkaç basit ve kolay numarayla kurtarılabilir. Silinen WhatsApp sohbetlerinin nasıl alınacağını öğrenmek için okumaya devam edin.
Silinen WhatsApp sohbetleri nasıl kurtarılır?
Bu sohbetleri silmeden önce WhatApp yedeklemesini etkinleştirdiyseniz, silinen WhatsApp mesajlarını kurtarmak daha kolay hale gelir. Yedeklenen WhatsApp verilerini Whatsapp Uygulamasına aktarmanız yeterlidir; silinen WhatsApp mesajları kurtarılacaktır.
Bunun dışında WhatsApp mesajlarını Google Drive'dan da kurtarabilirsiniz. Herhangi bir cihazdan WhatsApp verileri de dahil olmak üzere tüm dosyaları yedeklemek ve bunlara erişmek için güvenli bir araçtır. İşte WhatsApp mesajlarını Google Drive'a yedeklemek için adım adım bir kılavuz.
Google Drive'da WhatsApp Mesajları Nasıl Yedeklenir?
Adım 1: WhatsApp uygulamanızı açın ve “Diğer seçenekler”i seçin.
Adım 2: “Ayarlar”a gidin ve “Sohbetler”i seçin
3. Adım: “Sohbeti yedekle”yi seçin ve “Google Drive'a yedekle”yi tıklayın.
Adım 4: Telefonunuz için yedekleme sıklığını ayarlamanız gereken yeni bir sayfaya yönlendirileceksiniz.
Adım 5: Bir sıklık belirleyin ve yedek sohbet geçmişinizi saklamak istediğiniz Google hesabını seçin. Cihazınıza bağlı herhangi bir Google hesabınız yoksa “Hesap ekle”yi seçin ve giriş bilgilerinizi girin.
Adım 6: Şimdi “Yedekle” seçeneğini seçin ve yedeklemeleriniz için kullanmak istediğiniz “ağı” seçin.
Adım 7: WhatsApp sohbet yedeklemesi başlayacaktır.
Silinen WhatsApp Mesajlarını Google Drive'dan nasıl geri yükleyebilirim?
1. Adım:
WhatsApp mesajlarınız Google Drive'a yedeklendikten sonra WhatsApp'ı silin ve telefonunuza yeniden yükleyin.
Adım 2:
Şimdi kayıtlı WhatsApp numarasıyla oturum açın; daha önce Google Drive'da yedeklenen verileri otomatik olarak algılayacak ve bunları geri yüklemek isteyip istemediğinizi soracaktır.
3. Adım:
Evet'i seçtiğinizde silinen mesajlarınız alınacaktır.
Silinen WhatsApp sohbetleri nasıl kurtarılır?
Bu sohbetleri silmeden önce WhatApp yedeklemesini etkinleştirdiyseniz, silinen WhatsApp mesajlarını kurtarmak daha kolay hale gelir. Yedeklenen WhatsApp verilerini Whatsapp Uygulamasına aktarmanız yeterlidir; silinen WhatsApp mesajları kurtarılacaktır.
Bunun dışında WhatsApp mesajlarını Google Drive'dan da kurtarabilirsiniz. Herhangi bir cihazdan WhatsApp verileri de dahil olmak üzere tüm dosyaları yedeklemek ve bunlara erişmek için güvenli bir araçtır. İşte WhatsApp mesajlarını Google Drive'a yedeklemek için adım adım bir kılavuz.
Google Drive'da WhatsApp Mesajları Nasıl Yedeklenir?
Adım 1: WhatsApp uygulamanızı açın ve “Diğer seçenekler”i seçin.
Adım 2: “Ayarlar”a gidin ve “Sohbetler”i seçin
3. Adım: “Sohbeti yedekle”yi seçin ve “Google Drive'a yedekle”yi tıklayın.
Adım 4: Telefonunuz için yedekleme sıklığını ayarlamanız gereken yeni bir sayfaya yönlendirileceksiniz.
Adım 5: Bir sıklık belirleyin ve yedek sohbet geçmişinizi saklamak istediğiniz Google hesabını seçin. Cihazınıza bağlı herhangi bir Google hesabınız yoksa “Hesap ekle”yi seçin ve giriş bilgilerinizi girin.
Adım 6: Şimdi “Yedekle” seçeneğini seçin ve yedeklemeleriniz için kullanmak istediğiniz “ağı” seçin.
Adım 7: WhatsApp sohbet yedeklemesi başlayacaktır.
Silinen WhatsApp Mesajlarını Google Drive'dan nasıl geri yükleyebilirim?
Zaman | ||
30 Dakika | Akıllı telefon |
WhatsApp mesajlarınız Google Drive'a yedeklendikten sonra WhatsApp'ı silin ve telefonunuza yeniden yükleyin.
Adım 2:
Şimdi kayıtlı WhatsApp numarasıyla oturum açın; daha önce Google Drive'da yedeklenen verileri otomatik olarak algılayacak ve bunları geri yüklemek isteyip istemediğinizi soracaktır.
3. Adım:
Evet'i seçtiğinizde silinen mesajlarınız alınacaktır.