CAT yanıt sayfası 2024: IIM cevap anahtarı nasıl indirilir, adım adım kılavuz

bencede

New member
CAT yanıt sayfası 2024: Hindistan Yönetim Enstitüsü (IIM) Kalküta, 29 Kasım'da Ortak Kabul Testi (CAT) 2024'ün yanıt formunu resmi olarak yayınladı. Sınava katılan adaylar artık resmi IIM'ye erişebilir ve cevap anahtarlarını indirebilir. CAT web sitesi iimcat.ac.in adresindedir.

Cevap Anahtarı Sınavdan Sonraki 5 Gün İçinde Açıklanacak

Önceki yıllarda olduğu gibi, IIM Kalküta yanıt formunu incelemeden sonraki beş gün içinde kullanıma sunmuştur. CAT 2024, 24 Kasım'da üç oturum halinde gerçekleştirildi: 8:30 – 10:30, 12:30 – 14:30 ve 16:30 – 18:30. Sınav ülke çapında 170 ildeki çeşitli merkezlerde gerçekleştirildi.

İtiraz Penceresi Yakında Açılacak

Cevap kağıdına itiraz etmek isteyen adaylar yakında bunu yapabilecek. IIM Calcutta, itiraz penceresinin kısa süre içinde açılacağını duyurdu. Cevap kağıdındaki herhangi bir cevaba itiraz etmek için adayların, gönderilen her itiraz için bir işlem ücreti ödemesi gerekecektir. Adaylara endişelerini dile getirebilmeleri için yeterli süre tanımak amacıyla itiraz penceresi birkaç gün açık kalacak.

IIM CAT 2024 cevap anahtarı nasıl indirilir

Yanıt sayfasına erişmek için adaylar şu basit adımları izleyebilir:

1. iimcat.ac.in adresindeki resmi IIM CAT web sitesini ziyaret edin.
  2. Yanıt sayfasını görüntülemek için gerekli oturum açma kimlik bilgilerini girin.
  3. Yanıt sayfasındaki ayrıntıları doğrulayın.
  4. İleride başvurmak üzere sayfayı kaydedin ve indirin.
  5. İsteğe bağlı olarak kayıt tutmak için çıktı alın.
  6. CAT 2024 Sonuçları Ocak Ayında Bekleniyor
CAT 2024 nihai sonuçlarının Ocak 2025'in ikinci haftasında açıklanması bekleniyor. Adaylar puan kartlarına resmi web sitesinden erişebilecek, bazı adaylar ayrıca SMS yoluyla bireysel bildirimler de alabilecek. CAT 2024 puanının yalnızca 31 Aralık 2025 tarihine kadar geçerli olacağını lütfen unutmayın.

Tüm güncellemeler ve yanıt formunu indirmek için adayların resmi IIM CAT web sitesini düzenli olarak ziyaret etmeleri önerilir.