Aynı WhatsApp numarası iki telefonda nasıl kullanılır: Kolay kılavuz

bencede

New member
WhatsApp kullanıcısıysanız ve birden fazla telefona sahipseniz, aynı WhatsApp hesabını tüm cihazlarınızda aynı anda kullanmak isteyebilirsiniz. Ne yapıyorsun? WhatsApp, doğrudan WhatsApp uygulamasından erişilebilen Bağlantılı Cihazlar özelliğini kullanarak aynı hesaba birden fazla cihazda giriş yapmanın oldukça kolay bir yolunu sunuyor. Süreç basittir ancak hatırlamaya değer bazı şeyler vardır. Bu sürecin nasıl çalıştığını öğrenmek için okumaya devam edin.

Ayrıca Okuyun: WhatsApp görüntülü görüşmede büyük bir revizyon getiriyor: Göz atmanız gereken 4 yeni özellik

Bağlantılı Cihazlar özelliğini kullanarak başka bir Android telefonda veya iPhone'da nasıl oturum açılır?

Adım 1: Birincil telefonunuzdaki WhatsApp uygulamasını açın.

Adım 2: Ekranın sağ üst köşesindeki üç noktalı menüye dokunun ve Bağlı Cihazlar'ı seçin.

Adım 3: Bir Cihazı Bağlama seçeneğini göreceksiniz. Üzerine dokunduğunuzda bir QR tarayıcı açılacaktır.

Adım 4: İkincil telefonunuza WhatsApp uygulamasını yükleyin ve açın.

Adım 5: İşte burası biraz zorlaşıyor. İkincil telefonunuzda ayrı bir numara kullanıyorsanız bu numarayla oturum açmaktan kaçınmak istersiniz. Bunun yerine, WhatsApp sizden bir numara kullanarak giriş yapmanızı istediğinde aşağıdakileri yapın:

1. Sağ üst köşedeki üç noktalı menüye dokunun.
  2. Yardımcı Cihaz Olarak Bağlantı seçeneğini seçin.
Adım 6: İkincil telefonunuz bir QR kodu oluşturacaktır. Kodu taramak için birincil telefonunuzdaki QR tarayıcıyı kullanın. QR kodu tarandıktan sonra sohbetleriniz yüklenecek ve bunları ikincil telefonunuzda da görüntüleyebileceksiniz.

Ayrıca Okuyun: Amazon'da iPhone 16 Pro fiyat indirimi: Nasıl edinilir ₹256GB modelde 8.870 indirim

Bir dizüstü bilgisayara WhatsApp nasıl bağlanır

WhatsApp hesabınızı bir dizüstü bilgisayara bağlamak için Bağlı Cihazlar özelliğini de kullanabilirsiniz. Şu adımları izleyin:

1. Dizüstü bilgisayarınızda web.whatsapp.com adresini açın. Ekranda bir QR kodu göreceksiniz.
  2. Birincil WhatsApp cihazınızda Bağlantılı Cihazlar sekmesini açın.
  3. Cihazı Bağla'ya dokunun ve dizüstü bilgisayarınızda görüntülenen QR kodunu tarayın.
Ayrıca Okuyun: 2024'te izlemeniz gereken yapay zekayla ilgili 5 korkunç bilim kurgu filmi